2016.11.22.

Utánpótlás büszkeségeink

A Magyar Rögbi Szövetség idén is megválasztotta a szövetségi kapitányok szavazatai alapján az év legjobb utánpótlás korú játékosait.

2016.11.21.

Nagykőrösi rögbi országon innen és túl

Honfoglalók RC 49 – 0 Rugby Union of Serbia | Nagykőrös, november 19. A nagykőrösi Honfoglalók Rugby Club és Törpi Rögbi Utánpótlás Műhely SE sikeres őszi szezonjának és kivételes csapategységének vélhetően híre ment a környező tojáslabdás országokban is, hiszen nem mindennap érkezik egy klubcsapat postaládájába mérkőzésre való felkérés magától a Szerb Rögbi Szövetségtől.

2016.11.11.

Edzőtáborozik az U18-as válogatott

A válogatott a jövő tavaszi Európa-bajnokságra készül A magyar u18-as XV rögbi válogatott korosztály váltáshoz érkezett, mostantól az 1999-ben és 2000-ben született játékos alkotják a csapatot. A 2017-es szezonra való felkészülés első lépcsőjeként péntektől vasárnapi edzőtábort szervezett a Magyar Rögbi Szövetség.

2016.11.14.

Óriási siker a Sült Krumpli Kupa!

Tizedik alkalommal tartotta meg őszi utánpótlás tornáját a Fehérvár Rugby Club november 12-én szombaton. A Sült Krumpli Kupán a hűvös időben és az olykor szakadó esőben hét korosztályban tizennyolc csapat versengett egymással a székesfehérvári Köfém pályán. Szalagos rögbi és klasszikus olimpiai rögbi szabályok szerint mindent kipróbálhatott, aki játszott.

2016.11.02.

Sült Krumpli Utánpótlás Rögbi Torna

Idén novemberben is lesz hagyományos Sült Krumpli Kupa Székesfehérváron!A Fehérvár Rugby Club 2016-ban is megrendezi a hagyományos Sült Krumpli Kupát, amelyre meghívja az Ön csapatát, csapatait is.  A torna egy időben kerül megrendezésre a GIR csapatok őszi megmérettetésével. Utánpótlás torna U 10 – U 19 fiúk-lányok, szalagos és kontakt kategóriában.