A legnagyobb európai felnőtt rögbis esemény Magyarországon
A Magyar Rögbi Szövetség rendezvényszervező munkája az egyik legjobb Európában! Óriási sportdiplomáciai siker, hogy Magyarország rendezheti a legnagyobb felnőtt európai rögbis eseményt.

Kiss Antal elnök úr által vezetett pályázat, és a hozzá kapcsolódó diplomáciai munka eredményre vezetett, így a következő ciklusban, négy éven át Budapest adhat otthont a legnagyobb szabású, legnépesebb 24 csapatos (12 férfi és 12 női válogatott) felnőtt rögbis eseménynek.

A Magyar Rögbi Szövetség 2020-ban július 10-11 között rendezi meg a női és férfi Trophy Európa bajnokságot a Budapest Rögbi Center pályáján, a Kincsem parkban.

A konferencián a magyar modellt szövegben, képben és videóban mutatták be, és követendő példának állították a többi nemzet elé a magyar rögbis rendezvényeket.

A magyar rögbi hosszú évtizedek alatt rengeteg energiát és munkát beletéve, sok szakvezető, klub vezető és önkéntes áldozatos munkájának köszönhetően elért oda, hogy ma már a kontinensen a legjobb lehetőséget is megpályázhatja.

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

hu_HUHU