Elindult a jegyértékesítés a Rugby Europe 7’s Trophy Európa Bajnokságra


Családi hétvége a Kincsem parkban

A Magyar Rögbi Szövetség 2022. június 17-19 között a Budapest Rugby Centerben rendezi meg a kontinens legnagyobb versenyét a 24 csapatos Rugby Europe 7’s Trophy Európa bajnokságot. 
A női és férfi nemzeti csapatok versenye egyben az idei sevens rögbi világbajnokság kvalifikációjának első állomása is. Az EB első fordulóját június 12-13-án rendezik Zágrábban, majd öt nappal később a Budapesten folytatódik és zárul a verseny a Kincsem Parkban. 
A férfiak versenyében pályára lép a tavalyi tokiói olimpián résztvevő Írország és Anglia csapata is valamit a világ élvonalából Wales válogatottja. A nők mezőnyében is Anglia a húzónév de láthatjuk a női Championship versenyből átkerülő Olaszország válogatottját is. 

A mai nappal elindult a jegyértékesítés az eseményre, a jegyeket az eventim hálozatán keresztül lehet megvásárolni. A Magyar Rögbi Szövetség tájékoztatása szerint a napijegyek 2990 Ft-ba kerülnek, míg 14 éven alul ingyenesen látogatható a verseny a diákigazolvánnyal rendelkező fiatalok számára pedig 990 Ft-os áron érhetőek el a napijegyek. “Szeretnénk, hogyha minél több család látogatna ki az eseményre, így számukra létrehoztunk egy családi csomagot, amely 4990 Ft-os áron érhető el, két felnőtt és két gyermek számára. Bízunk benne, hogy egy igazi családi napot tudunk varázsolni a Kincsem Parkba látogató gyerekek számára. Sok-sok meglepetéssel készülünk a júniusi hétvégére. Lehetőség van VIP jegyek vásárlására is, amely magába foglalja az étkezési szolgáltatást is”-mondta Kiss Antal a szövetség elnöke. 

A háromnapos torna EB környezetbarát sportesemény lesz. A kontinensbajnokságon elektromos busz szállítja a sportolókat, a versenyterületen kizárják a PET-palackok használatát, a résztvevők számára ivókutakat telepítenek, a sportolók pedig újratölthető kulacsokkal biztosítják a frissítést. A felszolgált élelmiszerek alapanyagai pedig magyar termelői forrásból származnak majd. 
A jegyek az alábbi linken érhetőek el: 

Rugby 7’s Trophy Budapest 2022 (Budapest, 17.06. – június 2022) ~ Jegyek rendelése

hu_HUHU